Image3

SUSANN BJÖRKLUND

Min resa börjar innan detta liv. Om du frågade mig varifrån jag kommer så skulle jag säga att jag precis som du kommer från Gud och återvänder till Gud när resorna för denna gång är över.

Om du frågade mig varifrån jag kom precis innan jag föddes in i detta liv så skulle jag berätta om ett Skepp fyllt med mina närmaste vänner och medarbetare som reser runt i vad ni kallar rymden, från planet till planet, plats till plats där vi kan hjälpa till. Jag skulle berätta om platser jag kallar Hem, men som inte ligger på Jorden. Jag skulle förklara att ingenting någonsin dör.  Att du är en del av en större helhet, alltid älskad och sedd i allting du tar dig igenom. 

Jag har, liksom du valt att komma ner hit.

När jag tillfrågades att komma ner hit gick en kallelse ut för alla som var intresserade av att komma ner till Jorden och hjälpa till under den mycket speciella övergång som Jorden tar sig igenom nu. I detta universum och i universum bortom detta universum gick kallelsen. Jag är van vid uppdrag där en eller annan sak behöver lite stöd. De flesta uppdrag är inte av den här storleken. 

Spela videoklipp

I min video “Välkommen till Light at the Center” så berättar jag om hur jag upplevde att komma ner hit. Hur förvånad jag var när jag inte kunde bruka mina vanliga resurser, när “kroppen” jag befann mig i till synes inte kunde göra någonting. Jag kände mig faktiskt ensam och utan förmåga att hjälpa till och förändra någonting alls. Varför fungerade ingenting här? Varför kunde jag inte komma och gå som jag ville? Varför mottogs vi inte av människorna när vi kom ner hit? Vad var det vi skulle hjälpa till med?

Ja, det speciella med just detta uppdrag var att det inte var människorna som hade bett om hjälp med något de behövde, utan det var människorna själva som var drabbade. De var bortkopplade från Gud. Jag blev chockad och undrade “Herregud, hur många har blivit bortkopplade från Gud! ” – Allihopa, visade de.  

Nej, det här var inget vanligt uppdrag! Inte undra på att vi inte fick en mottagning, inte undra på att det inte fanns något “resecentrum” att vara i kontakt med alla andra. Det var som att befinna sig på en helt isolerad plats. Bortkopplad från Gud, är detsamma som att vara bortkopplad från allt, allt det du själv är. Så hjälparna kom inte ner som någon resurspackad insatsstyrka. Vi kom ner för att påminna våra systrar och bröder om att ni är just detta, söner och döttrar av Gud… Så vare sig ni möter Buddha eller Jesus eller de otal hjälpare som vill hjälpa till, så kommer ni märka att de alla har samma fokus: att försöka få er att minnas vilka ni är. 

Jag kommer minnas det här uppdraget som “minnesförlust-uppdraget”. Det finns ingen yttre fiende att bekämpa och det som upplevs här är en slags illusion till följd av frånkopplingen från självet. Om du läser detta så utgår jag från att du faktiskt är här och då tänker jag gratulera dig för ditt stora Mod. För modig och stark det är du, annars hade du inte varit här.

Jag har svurit att göra mitt bästa för att hjälpa till. Mina videor är till för att förmedla denna kunskap. Fokuset är att du ska lära känna dig Själv, det är nyckeln till livet och vad allting handlar om.  De råder över allting.

Det finns ett trauma i ert undermedvetna. Det skapades när ‘Fallet’ ägde rum. Det var en mycket viktig händelse och jag förklarar vad som hände och vilka konsekvenser det ledde till i videon “The Original Relationship”. Det som hände då ligger till grund varför ni har förträngt kännedomen om vilka ni är. 

I stort fokus är också själva anledningen till varför jag är här; den stora övergång som mänskligheten går igenom nu. Jag beskriver det som ”Utsilningsprocessen”. Det är den process då människan vaknar upp genom en separation mellan ljus och mörker. Processen leder till att människan vaknar upp och kan skapa en ny värld som bättre överensstämmer med vem hon är. Slutet av denna process kännetecknas av att utsidan blir mörkare och mörkare. Ett mörker som kan beskrivas som anti-liv. Samtidigt som mer och mer vaknar upp; ljuset kommer inifrån. Detta leder till slut till en separation, där människan som vaknat upp lämnar dualiteten och når en högre tillvaro där hon skapar sin nya hemvist i överensstämmelse med vem hon är.

Med den här sidan vill jag dela med mig så mycket jag kan av min kunskap. Syftet med allt är att hjälpa dig minnas vem du är, och hjälpa dig att möta de blockeringar som hindrar dig att göra detta. Jag kommer berätta om universella lagar och principer i universum. De är viktiga, de verkar i ditt liv och din utveckling.  historier du glömt, vad som händer i världen och vilken del du har i det hela.

Ju mer du lär dig om dig själv, desto mer lär du dig om livet. 
Ju mer du lär dig om livet, desto mer lär du dig om dig själv.

Din personliga utveckling ger dig alla svar, precis som det gav mig. När du väl ser igenom dunklet och överkommer mörkret, så når du svaren. 

För mig är döden inget mysterium, för jag är vaken när jag går från liv till liv. Du kommer heller inte att uppfatta att det finns någon död, när du är vaken. 

Därför bör all din strävan efter svar vara förenad med din egen personliga utveckling. Och som en bonus är det även längst den vägen du finner lycka. En beständig lycka som inte kan tas ifrån dig, och som är märkligt oberoende allt som händer utanför dig.

I videon “What is Your Life’s Purpose?” så pratar jag om hur du kommer i kontakt med dig själv, genom ditt eget självförverkligande.

Jag vet att de finns de som ‘bara vill ha svar’. Men du kan aldrig någonsin veta någonting utanför dig själv. Om du vill ha svar, riktiga svar om verkligheten, så måste du nå det genom att själv ta dig igenom det som fördunklar alla svar för dig. 

♦ Om du undrar vad du ska göra med ditt liv

♦ Om du vill veta vad som pågår i världen och vad livet går ut på 

♦ Om du vill bli Starkare 

♦ Om du vill bli lyckligare 

♦ Om du vill komma kärleken närmare 

♦ Om du vill du gå till botten och kärnan med allting så är svaret ett och detsamma:

Känn dig Själv & Utveckla dig Själv! 

Varmt Välkommen till Light at the Center!

DU KAN FÖLJA MIG HÄR