Användarvillkor

Light at the Center tillhandahåller en anpassad prenumerationstjänst som ger våra medlemmar tillgång till innehåll över internet på datorer, surfplattor, smarttelefoner och andra enheter.

De här Användarvillkoren reglerar din användning av vår tjänst. I dessa Användarvillkor avser ”Medlem i Teamet” och ”Susann´s Live-paket”, tillhandahålls av Light at the Center för att få åtkomst till dess innehåll, inklusive alla egenskaper och funktioner, forum och kommentera, våra webbplatser och användargränssnitt, liksom allt innehåll och alla programvaror som är kopplade till vår tjänst. Hänvisningar till ”dig” i de här Användarvillkoren avser medlemmen som skapade kontot, vars betalningsmetod debiteras.

 1. Medlemskap
  Ditt medlemskap för ”Medlem i Teamet” eller ”Susann’s Live-paket” kommer att fortsätta tills det avslutas. För att använda tjänsten måste du ha tillgång till internet och en webbläsarbaserad enhet, samt tillhandahålla en Betalningsmetod. Såvida du inte avslutar ditt medlemskap före ditt faktureringsdatum godkänner du att medlemsavgiften för nästa faktureringsperiod debiteras från din betalningsmetod (se ”Avslutande” nedan).

 2. Kampanjerbjudanden
  Då och då kan vi erbjuda särskilda kampanjerbjudanden, abonnemang eller medlemskap (”Erbjudanden”). Light At The Centre avgör enligt eget gottfinnande vem som är berättigad till ett Erbjudande, och vi förbehåller oss rätten att upphäva ett Erbjudande och frysa kontot om vi kommer fram till att du inte är berättigad till det.

 3. Fakturering och Avslutande
  3.1. Faktureringsperiod. Medlemsavgiften för en av tjänsterna kommer att debiteras via din Betalningsmetod på det angivna betalningsdatumet på sidan ”Konto”.
  3.2. Uppdatering av dina Betalningsmetoder. Du kan uppdatera dina Betalningsmetoder genom att besöka sidan ”Mitt Konto”. Vi kan även uppdatera dina Betalningsmetoder utifrån information som tillhandahålls av betaltjänstleverantörerna. Efter eventuella uppdateringar godkänner du att vi fortsätter att debitera enligt de(n) tillämpliga Betalningsmetoden.
  3.3. Avslutande. Du kan avsluta din prenumeration när som helst. Du kommer att ha fortsatt tillgång till tjänsten till slutet av din faktureringsperiod. Betalningar är inte återbetalningsbara och vi ger inga återbetalningar eller tillgodohavanden för påbörjade prenumerationsperioder eller för innehåll som du inte använt. Gå till ”Mitt Konto”-sidan och följ instruktionerna för att avsluta abonnemanget. Om du avslutar din prenumeration avslutas ditt konto automatiskt vid slutet av din aktuella faktureringsperiod.
  3.4. Pris- och prenumerationsändringar. Det händer att vi förändrar våra prenumerationer och ändrar priset på vår tjänst. Alla prisändringar eller förändringar av dina abonnemang kommer att börja gälla tidigast 30 dagar efter att du informerats om detta. Om du inte vill acceptera prisförändringen eller förändringen av din typ av abonnemang kan du avsluta ditt abonnemang innan förändringarna träder i kraft.

 4. Tjänsten
  4.1. Du måste vara minst 18 år för att kunna prenumerera på tjänsten. Minderåriga får bara använda tjänsten under en vuxens tillsyn.
  4.2. Tjänsten och allt innehåll som tillhandahålls genom tjänsten är endast för din personliga och icke-kommersiella användning och får inte delas med personer utanför ditt hushåll. Under ditt medlemskap beviljar vi dig en begränsad, icke-exklusiv och icke-överlåtbar rätt att få tillgång till tjänsten och innehållet. Med undantag för ovanstående rätt, kommer ingen rättighet, äganderätt eller intresse att överföras till dig. Du samtycker till att inte använda tjänsten för offentliga visningar.
  4.3. Tjänsten, inklusive innehållsbiblioteket, uppdateras regelbundet. Dessutom testar vi löpande olika aspekter av vår tjänst, däribland våra webbplatser, användargränssnitt och kampanjfunktioner.

 5. Lösenord och kontoåtkomst
  Ditt lösenord är endast för personligt bruk och bör hållas hemligt. Om du ger andra tillgång till kontot (vilket inkluderar tillgång till information om streamingaktivitet för ditt konto) godkänner du att sådana individer agerar å dina vägnar och att du är bunden till eventuella förändringar de genomför på ditt konto, inklusive men inte begränsat till, ändringar av prenumerationen. För att bibehålla kontroll över kontot och förhindra att obehöriga användare får tillgång till ditt konto bör du bibehålla kontroll över enheterna som används för åtkomst till tjänsten, samt inte avslöja lösenordet eller detaljer om Betalningsmetoden som förknippas med ditt konto för någon. Du samtycker till att tillhandahålla och upprätthålla korrekt information som har att göra med ditt konto, inklusive en giltig e-postadress så att vi kan skicka information relaterad till kontot. Vi kan avsluta eller frysa ditt konto för att skydda dig.

 6. Forum
  Som medlem på sidan är du ansvarig för vad du skriver, olämpliga uttalanden såsom definierade i regler för forum. Dessa är:
  – Olaga hot
  – Olaga integritetsintrång
  – Uppvigling
  – Hets mot folkgrupp
  – Barnpornografibrott
  – Olaga våldsskildring.

  Att gå emot reglerna på forumet kan leda till att vi avslutar ditt konto. Samma regler gäller även för kommentarer på sidans inlägg