I min förra artikel “Är klapparna bevis för Tomtens existen?” gick jag in på historien kring virusteorin och dess uppkomst, samt hur man går till väga för att “bevisa” dessa patogeners existens.

Men något jag inte gick igenom är de riktiga orsakerna som ligger bakom sjukdomarna som virus fått skulden för att orsaka. De senaste århundraden har sjukdomarna bara vuxit, och efter min djupgående research kring potentiella sjukdomsorsaker, som t.ex. alla kemikalier vi bär på hela livet ut; från mat till dricksvatten; från hushållsprodukter till möbelinredning; eller all strålning från master till mobiltelefoner, så har nånting blivit väldigt tydligt för mig när det kommer till varför man så hårt har pressat för att finansiera virusteorin så mycket man bara kan: Du kan inte stämma ett virus.

Sjukdomarna som Covid-19-viruset (SARS-CoV-2) påstods orsaka, var inga nya sjukdomar utan var till stor del bara samma sjukdomar som vi alltid haft: Främst säsonginfluensa. Att influensan skulle vara orsakat av ett virus finns det dock heller inga belägg för, utan en mer troligare tes är att sjukdomen bara är en utrensning av allt skit vi har samlat på från bl.a. ovannämnda exempel. Att använda sig utav epidemiologiska observationen (bevittna folk bli sjuka på samma ställe) och från det dra parallellen till ett smittsamt virus, är som att dra parallellen att ett virus ligger bakom fenomenet att kvinnors mens anpassar sig efter varandra. Det var bland annat därför man förr i tiden trodde att skörbjugg, pellagra och beriberi var smittsamma sjukdomar.
Covid-behandlingarna på sjukhusen och ålderdomshemmen var för övrigt även designade att förvärra patienternas sjukdomstillstånd, allt baserat på att de testades positivt med ett test som enligt uppfinnaren själv, Kary Mullis, inte kan testa för virus.

Polio så som många andra “virussjukdomar” beror också på förgiftning. Polio i slutet på 1800-talets Sverige berodde på blyarsenat som sprutades ut. På 1950-talet hade man en ny våg när det var populärt att spruta ut bekämpningsmedlet DDT.
Användningen av DDT minskade och poliofallen gick ner och det krediterade man vaccinet för. Dock var polio på väg ner i Sverige innan vaccinet ens introducerades.

En annan sjukdom är AIDS som sägs vara orsakat av viruset HIV.
AIDS beror återigen främst på förgiftning. På 70- och 80-talet var det väldigt populärt inom gaycommunityt att använda partydroger, som t.ex. poppers. Drogen är dock välkänd för att förstörde immunförsvaret vilket gjorde folk mer mottagliga för andra sjukdomar – vilket är hela idéen med AIDS.
HIV-viruset sägs även cirkulera kring dorgmissbrukare genom att folk smittar varandra med infekterade nålar. Att myndigheter i vissa länder delar ut rena nålar till dessa individer kommer inte hjälpa nånting, för det är själva drogmissbruket i sig som förstör immunförsvaret.
HIV är dock väldigt diskriminerande i just västvärlden eftersom den främst ger sig på män här. I Afrika smittas alla dock likvärdigt, och detta är till stor del p.g.a. svält som också förstör immunförsaret.

Och då kommer vi till ett nyhetsreportaget som jag hittade. Den producerades av Channel 4 i Storbritannien, 1998. Jag blev väldigt förvånad när jag såg den p.g.a. att de var villiga att gå så långt som att ifrågasätta hela idén om att HIV-viruset ens existerar. Någon satte dock stopp för reportaget och det slutade med att den aldrig fick sändas på TV. Jag har svensktextat den för alla att se: