Hur kommer det sig att 190+ regeringar över hela världen hanterar kriser helt samkoordinerat med diverse mandater?

Här är två ihopklippta filmsnuttar som kanske kan ge svar på detta:

Först har vi ordförande för 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗘𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺, Klaus Schwab, som erkänner att de har infiltrerat kabinetter runt om i världens länder med folk som gått deras 𝗬𝗼𝘂𝗻𝗴 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗟𝗲𝗮𝗱𝗲𝗿𝘀-program. I nästa snutt så tas detta upp av en ledamot i Kanadas parlament och nervositet uppstår bland de inblandade (och “desinformation-kortet” används).

WEF:s Young Global Leaders-program har genom årtionden spytt ut ledare runt om i världen som t.ex. Tony Blair, Bill Gates, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, m.fl.

𝗦𝘃𝗲𝗻𝘀𝗸𝗮 exempel så har vi t.ex. Jacob Wallenberg (Investor), Leif Johansson (Astra Zeneca), Nina Rawal (Karolinska Institutet), Birgitta Ohlson (f.d EU-minister) Anders Borg (f.d finansminister), Nyamko Sabuni, Henrik Borelius, samt Mona Sahlin, m.fl.

Detta är samma World Economic Forum som hade en Coronavirus-övning 𝟲 𝘃𝗲𝗰𝗸𝗼𝗿 𝗶𝗻𝗻𝗮𝗻 “Covid-19” blev verklighet:

(Bara en slump, inget ni behöver bry er om).