Över 1,5 miljoner rapporterade vaccin-biverkningar i VAERS¹ (USA:s rapporteringssystem för biverkningar) mellan 2021-2022. Det är fler inrapporterade fall bara under de senaste 2 åren (2021-2022), än alla de tidigare 30 åren tillsammans (1990-2020).

Covid-vaccinet står för 77% av alla registrerade dödsfall i hela VAERS historia (1990-2022).

Det är allmänt känt, t.o.m av CDC och FDA, att VAERS är underrapporterade. Enligt en Harvard-rapport² så blir endast 1% av alla biverkningar någonsin inrapporterade.

Därför skulle man t.ex. kunna ta dödsfallen från Covid-vaccinet och multiplicera det med hundra:

Länk till Läkemedelsverkets hemsida för biverkningar som enligt rapporter från NewsVoice delvis har censurerats och modifierats:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/rapporterade-misstankta-biverkningar-coronavaccin#hmainbody2Det tåls att ha i åtanke att den officiella statistiken hanteras extremt luddigt och är ofta väldigt vilseledande. Om du till exempel testas positiv för “covid” med ett PCR-test samt dör inom 30 dagar – av vilken anledning som helst – så kommer du går ner i statistiken som ett covid-dödsfall. Det spelar ingen roll om du egentligen dog på grund av att du blev överkörd eller i själva verket begick självmord.
Det tåls också att tänkas på att om du vaccinerade dig med första dosen och sedan dog inom 21 dagar, så blev du registrerad som ett “ovaccinerat dödsfall”. Vaccinerades du sedan med andra dosen så förlängdes detta med 14 extra dagar.

Inom en viss tidsram så kan du alltså få ett positivt PCR-test (som enligt uppfinnaren inte kan testa för virus) samtidigt som du får dina vaccin-doser, och fastän du kanske skulle gå bort på grund av detta vaccin, så kommer du officiellt gå ner i statistiken som ett Ovaccinerat covid-dödsfall.
Sug på den!