En meme började för ett tag sen cirkulera som löd något i stil med:

“Vad är skillnaden mellan en konspirationsteori och verkligheten? Ungefär 6 månader!”

Detta har varit dynamiken enda sen pandemin startade. Om det inte repeterades i MSM, då var det oftast en konspirationsteori, även om informationen var offentlig för den som orkade gräva. En aspekt kring det jag pratade om i del II av min videoserie (Hur världen blev IDIOTFÖRKLARAD) från 2021, var Neil Fergusons datormodeller som projicerar/simulerar ett utfall. Dessa “spåkulor” skulle komma ge intensiva påtryckningar på myndigheter i västvärlden kring besluten om nedstängningar. Om detta var något man på den tiden tog upp så ansågs man vara en “konspirationsteoretiker”.

När pandemin väl startade så kändes Kina lite för avlägset för att västvärlden skulle bli tillräckligt rädda. För att verkligen sälja in skräcken så var man tvungen att flytta hotet lite närmre västvärlden. Italien skulle bli det land som fick huvudrollen i denna påverkanskampanj. För er som inte minns uppståndelsen, så är följande bilder från Italien när en “corona-smittad” patient fraktas i en behållare av militär och sjukvårdspersonal i heltäckande skyddskläder.

Efter att den allmänna bilden kring virus-hotet i västvärlden hade intensifierats med hjälp av Italien, så skulle även sista spiken i kistan hamras in: Neil Fergusons datormodeller. Dessa modeller ”förutspådde” att 2 miljon människor skulle dö i USA och en halv miljon människor skulle dö i Storbritannien. Det var så klart så löjligt och befängt att det naturligtvis aldrig hände. Och även om man tror på PCR-testerna (som visat positivt på frukter och läsk) så visade det sig att ”Covid-19” inte var värre än en vanlig influensa statistiskt talat.

Tiden gick och efter allt ståhej med nedstängningar och restriktioner som ledde till undergången av ofantligt många småföretagare, anställningar och även självmord, så gick även Svenska Dagbladet (till min förvåning) till slut ut och erkände denna “konspirationsteori” med artikelrubriken “Coronamodellen som slog helt fel”.

Minns du alla gånger media skrämde upp dig över andra sjukdomar? Om inte så ska jag påminna er – och ja, det var också på grund av Neil Furgesons datormodeller.

Han ’förutspådde’ att 65,000 människor skulle dö av 𝘀𝘃𝗶𝗻𝗶𝗻𝗳𝗹𝘂𝗲𝗻𝘀𝗮𝗻 i Storbritannien, men den slutliga siffran hamnade på 457 dödsfall.

Han ’förutspådde’ även att mellan 50,000 – 150,000 människor skulle dö av 𝗖𝗿𝗲𝘂𝘁𝘇𝗳𝗲𝗹𝗱𝘁-𝗝𝗮𝗸𝗼𝗯𝘀 𝘀𝗷𝘂𝗸𝗱𝗼𝗺 i Storbritannien, men den slutliga siffran hamnade på 177 dödsfall.

Och vi får inte glömma att han också ’förutspådde’ att 200 miljoner människor skulle dö av 𝗳𝗮̊𝗴𝗲𝗹𝗶𝗻𝗳𝗹𝘂𝗲𝗻𝘀𝗮𝗻 i hela världen, men den slutliga siffran hamnade på 455 dödsfall.

Som tidigare nämnt så var det småföretagare och privatpersoners levebröd som fick ta den riktiga smällen runt om i världen, vilket ledde till att storföretagen kunde ta över mer och mer. Samma storföretag som är inblandade i en World Economic Forum som även hade en Coronavirus-övning 𝟲 𝘃𝗲𝗰𝗸𝗼𝗿 𝗶𝗻𝗻𝗮𝗻 “Covid-19” blev verklighet: https://youtu.be/AoLw-Q8X174.

Bara en slump. Inget ni behöver bry er om.