𝗗𝗼𝗸𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁: 𝗦𝗜𝗟𝗘𝗡𝗧 𝗪𝗘𝗔𝗣𝗢𝗡𝗦 𝗙𝗢𝗥 𝗤𝗨𝗜𝗘𝗧 𝗪𝗔𝗥𝗦 (𝟭𝟵𝟴𝟲)

Översatt sektion av ett topphemligt dokument som sägs blivit upptäckt av misstag av en Boeing-anställd, 1986.

“Erfarenhet har bevisat att den simplaste metoden att säkra ett tyst vapen och få kontroll av allmänheten är att å ena sidan hålla de självsvåldiga och fåkunniga kring systemprinciper, samtidigt å andra sidan hålla dem förvirrade, oorganiserade, och distraherade kring frågor som inte har någon riktig betydelse. Detta uppnås genom:

(𝟭) Lösgöra deras sinnen; sabotera deras mentala aktiviteter, logik, systemdesign och ekonomi; och avskräcka teknisk kreativit.

(𝟮) Engagera deras känslor, öka deras njutningslystnad och deras unnande för emotionella och fysiska aktiviteter, genom:

(𝗮) ihållande emotionella kränkningar och attacker (mental och emotionell våldtäkt) med konstant matning av sex, våld, och krig i media – speciellt i TV och nyhetstidningar.

(𝗯) ge dem vad de begär – i överdrift – ”onödiga tankeställare” – och beröva dem från vad de verkligen behöver.

(𝟯) Skriv om historien och lagar och utsätt allmänheten för den avvikande skapelsen, således kan de ändra deras tänkande från personliga behov till högt fabricerade, externa prioriteringar.

Dessa utestänger deras intresse för- och upptäckt av tysta vapen för social automatiseringsteknik. Den allmänna regeln är att det finns vinst i förvirring; ju mer förvirring, desto mer vinst. Följaktligen, det bästa tillvägagångssättet är att 𝙨𝙠𝙖𝙥𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢 𝙤𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙣 𝙛𝙧𝙖𝙢𝙛𝙤̈𝙧𝙖 𝙡𝙤̈𝙨𝙣𝙞𝙣𝙜𝙖𝙧.

𝗔𝘃𝗹𝗲𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗮𝗺𝗺𝗮𝗻𝗳𝗮𝘁𝘁𝗻𝗶𝗻𝗴

𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮: Håll den vuxna allmänhetens uppmärksamhet avledd från riktiga sociala problem, och fängslade kring frågor utan någon riktig betydelse.

𝗦𝗸𝗼𝗹𝗼𝗿: Håll den unga allmänheten okunniga kring riktig matematik, riktiga ekonomi, riktiga lagar, och riktig historia.

𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗮̊𝗹𝗹𝗻𝗶𝗻𝗴: Håll den allmänna underhållningen under en stjätteklass-nivå.

𝗔𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲: Håll allmänheten upptagna, upptagna, upptagna, utan någon tid för att tänka, tillbaka till gården med de andra djuren.”

—-