Hur många varianter finns det av viruset som sägs orsaka sjukdomen Covid-19?
Vi har haft Alpha, Beta, Gamma, Epsilon, Eta, Iota, Kappa, 1.617.3, Mu, Zeta, Delta, Omicron… Och över 15 miljoner till.
Varje gång du utför ett 𝗶𝗻 𝘀𝗶𝗹𝗶𝗰𝗼-experiment, d.v.s. varje gång du låter en 𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 simulera (hitta på) en 𝘁𝗲𝗼𝗿𝗲𝘁𝗶𝘀𝗸 sekvens av viruset, så kommer den varje gång skilja sig lite. Och i dagsläget har vi över 15 miljoner varianter varav ett fåtal vi namngett med grekiska bokstäver och hävdar är “Variant av särskild betydelse” (VOC).

𝗜𝗻𝗴𝗲𝗻 har någonsin gjort några 𝗳𝘆𝘀𝗶𝘀𝗸𝗮 experiment med Corona-varianterna. Experimenten har endast gjorts via hypotetiska 𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿𝘀𝗶𝗺𝘂𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗮𝗿.

Virologers definition av 𝗶𝘀𝗼𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 innefattar heller inte någon form av faktiskt isolering. Tvärtom. Virologer spenderade årtionden att försöka isolera virus, men i stället för att erkänna att de hade problem med hela virusteorin på 50-talet så ändrade de bara innebörden av ”isolering”. Virologer isolerar inga virus, de bara falskeligen påstår att de gör det. Virologer är de enda inom forskningsvärlden som förvrider ordet.

Det första man gjorde när man “isolerade” just SARS-CoV-2 var således att 𝗶𝗻𝘁𝗲 isolera viruset.
Man tog lungvätska från en patient som man 𝗮𝗻𝘁𝗼𝗴 var infekterad av ett virus. De varken separerade eller ens letade efter själva viruset. De undersökte provet och fann över 56 miljoner baspar som man sen lät en 𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 sätta ihop (som om den visste vad den letade efter) för att skapa en 𝗵𝘆𝗽𝗼𝘁𝗲𝘁𝗶𝘀𝗸 sekvensen. Lite som att strimla tiotusentals böcker och sedan låta en dator sätta ihop alla ord och meningar i rätt ordning och i rätt bok.
Denna process repeterades runt om i världen vilket leder oss tillbaka till de 15 miljoner varianterna.

Aldrig någonsin producerar de fram dessa helgenomsekvenser från viruspartiklar. Aldrig någonsin extraherar de arvsmassa och sekvenserar dem. Således har viruset otroligt nog 𝗮𝗹𝗱𝗿𝗶𝗴 påvisats existera i naturen. Viruset har aldrig hittats i en människa eller visat sig orsaka någon sjukdom.
De existerar än idag endast som teoretiska datorsimuleringar.

Allmänheten och de flesta läkare är omedvetna att virologer använder 𝗼𝘃𝗲𝘁𝗲𝗻𝘀𝗸𝗮𝗽𝗹𝗶𝗴𝗮 metoder för att ”bevisa” virus existens.
Resultatet som “bevisar” ett virus närvaro (vars process uppfunnen av John Enders) har gett samma resultat i experiment där 𝗶𝗻𝗴𝗲𝘁 virus var närvarande i proverna. F.d virolog Stefan Lanka och dr Thomas Cowan finansierade fram ett laboratorium där de utövade processen för virusisolering, och det slutade med att de “hittade” SARS-CoV-2 utan ett virus närvarande.

Myndigheterna och tillverkarna 𝗲𝗿𝗸𝗮̈𝗻𝗻𝗲𝗿 själva att de 𝗮𝗹𝗱𝗿𝗶𝗴 har ett fysiskt virus till hands när PCR-tester samt vacciner utvecklas.

Eurosurveillance: ”Vårt mål är att utveckla och distribuera robust diagnostisk metodik för användning i folkhälsolaboratorium 𝘂𝘁𝗮𝗻 att ha tillgängligt virusmaterial.”
https://www.eurosurveillance.org/…/1560-7917.ES.2020.25…

FDA (sida 40): ”Då inget kvantifierad virusisolat av 2019-nCoV fanns tillgängliga för CDC-användning vid tidpunkten då testerna utvecklades och denna studie utfördes, analyser utvecklade för upptäckten av 2019-nCoV RNA testades med 𝗹𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱 kännetecken från 𝗶𝗻 𝘃𝗶𝘁𝗿𝗼-transkriberad [datamodeller] fullända RNA … för att imitera kliniska prover.”
https://www.fda.gov/media/134922/download

FDA: ”Under de första månaderna av Coronavirus 2019 (COVID-19) pandemin, så var det inte lätt att få tag på kliniska prover för utvecklarna av IVDs för att upptäcka SARS-CoV-2. På grund av den anledningen, så godkände FDA IVD:s baserat på tillgänglig data 𝗸𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗲𝗿𝗮𝗱𝗲 [datamodeller] från prover genererade från en rad av SARS-CoV-2 material (t.ex. genspecifik RNA, syntetisk RNA, eller helgenomisk viral RNA) för analytisk och klinisk utvärdering.”
https://www.fda.gov/…/sars-cov-2-reference-panel…

PCR är inget diagnostiseringsverktyg, utan ett forskningsverktyg. PCR-testen amplifierar (kopierar) arvsmassa. Myndigheterna gick t.o.m själva ut och sa att man inte bör använda fler än 𝟯𝟱 cyklar annars kommer du få falskt positivt resultat. Trots det så använder man 𝟰𝟬-𝟱𝟬 cyklar runt om i världen.
Detta är anledning till att b.la influensa försvann och ersattes med Covid. Detta är också anledningen till att frukter, motorolja, vatten, coca-cola, etc, testades positiva för Covid-19.
https://www.aljazeera.com/…/tanzania-president…
Folk fick även Covid-19 på dödsattesterna trots de blivit överkörda av bussar eller begått självmord.

De behövde heller inte uppfinna ett nytt test för 𝗢𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻. De bara hittade ett sätt att konvertera 𝗻𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮 resultat till 𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝘃𝗮 resultat. Vanligtvis så finns det 𝘁𝗿𝗲 primers i PCR-protokollet. Detta innebär att om du är positiv för alla 𝘁𝗿𝗲 så har du ett positivt Covid-test. Men om du är positiv för just 𝗢𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻 så räcker det att du endast är positiv för 𝘁𝘃𝗮̊ av dessa 𝘁𝗿𝗲 primers. Så om du hade ett negativt PCR-test förut så kan de nu kalla det positivt för Omicron.
https://www.who.int/…/26-11-2021-classification-of…

Någon överdödlighet har vi heller 𝗶𝗻𝘁𝗲 i Sverige. 𝗙𝗹𝗲𝗿 folk i förhållande till folkmängd dog årligen mellan 2000-2013 i jämförelse med 2020.

Midazolam och morfin gavs till de äldre i slutenvården vilket hade ihjäl dem. Detta är ett läkemedel som används i Amerika inom 𝗱𝗼̈𝗱𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗳𝗳. Användning av midazolam i Sverige ökade med 𝟴𝟬𝟬% april 2020 p.g.a de nya “covid-rutinerna” och “Corona-dödsfallen” gick upp i taket.


Hade du influensa och ett negativt PCR-test så fick du behandling för influensa och förmodligen överlevde.
Hade du influensa och ett positivt PCR-test så fick du “covid-behandling” som förmodligen hade ihjäl dig.
https://facebook.com/groups/ansvarsfragan

Det var även 𝗳𝗮̈𝗿𝗿𝗲 inlagda på IVA år 2020 än något 𝘁𝗶𝗱𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲 år.

https://portal.icuregswe.org/utdata/sv/report/demo.antalvtf

Tomma sjukhus som media rapporterade vara “krigszon-sjukhus” var också ett världsfenomen. Hundratals bannlysta videor på nätet där folk besöker tomma sjukhus.
https://www.bitchute.com/video/XxeGUIBPVleu/
Personligen besökte jag ett helt 𝘁𝗼𝗺𝘁 sjukhus i Manila.
https://swebbtube.se/w/p2ebTAwL6q693CwUsD9DgW

Men fler och fler blir sjuka? Ja, katastrofalt fler och fler får även biverkningarna från vaccinerna samtidigt som alla får Covid-diagnoser med ett opålitligt test. Genomsnittet i USA de senaste 30 åren ligger på 39,000 biverkningar. År 2021 ligger det på 676,000 biverkningar.

År 2023 ligger den totala siffran för biverkningar i VAERS på 2,428,026
och den total siffran för dödsfall är 34,385 (gäller även utanför USA).

Och då får vi 𝗶𝗻𝘁𝗲 glömma fallen som 𝗶𝗻𝘁𝗲 rapporteras. En Stanford-studie visade att bara 10% av alla biverkningar rapporteras – antingen för att doktorer inte känner till rapporteringssystemen eller för att de anser att de är för tidskrävande. Så man skulle t.ex. kunna multiplicera de totala dödsfallen på 34,385 med 10.

Bonus: Här är 𝗼̈𝘃𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 kring ett Coronavirus-utbrott som hölls av World Economic Forum, 𝗕𝗶𝗹𝗹 & 𝗠𝗲𝗹𝗶𝗻𝗱𝗮 𝗚𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗙𝗼𝘂𝗻𝗱𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 och Johns Hopkins University 𝟲 𝘃𝗲𝗰𝗸𝗼𝗿 𝗶𝗻𝗻𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘁 𝗯𝗹𝗲𝘃 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝘁.
https://youtu.be/AoLw-Q8X174

Här ljuger Bill Gates mitt under pandemin att det aldrig ägde rum:
“Vi simulerade inte detta, vi övade inte…”
https://twitter.com/bbcbreakfast/status/1249200572756082688

Eftersom det inte finns ett enda vetenskapligt dokument på jorden som bevisar virusets existens (förutom som teoretiska datormodeller och i genbanker) samt att de har haft 2 år på sig att producera detta, så blir min och många insatta doktorers slutsats:

𝗗𝗲𝘁 𝗳𝗶𝗻𝗻𝘀 𝗶𝗻𝗴𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀.